Daiwa Regal LT haspelrulle 1000

690,68 kr 1 151,20 kr
I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Daiwa Regal LT är en mycket lätt haspelrulle (endast 190 g i storleken 1000). Den fungerar exakt och är angenäm att veva. Rullen har 9+1 lager och en lätt Air Rotor, vilka ger en silkesmjuk vevningskänsla som är välkänd hos Daiwa-rullar. I drillningen får du hjälp av en högklassig ATD-broms som garanterat har tillräckligt med kraft! Storleksklassen 2500 har en bromseffekt på hela 10 kilo!

Regal LT har ett nydesignat rullhölje som följer LT-konceptet, det vill säga lätt och tufft. En kolfiberram minskar vikten och storleken i jämförelse med traditionella material, men bevarar samtidigt styvheten.

Rullen har en bakåtsneddad maskinfräst aluminiumvev. Knoppen är stor och ergonomiskt formad. Daiwa Regal LT-rullarna utgör en mångsidig serie starka rullar, avsedda att erbjuda fiskare av alla skicklighetsgrader högteknologiskt haspelfiske. Regal LT innebär Daiwas bästa ingenjörskonst till ett smart pris!

• Daiwa LT alltså Light & Tough-rullarna är avsedda för moderna fiskare som fiskar med flätlinor och vill ha mer kraft och bättre bromskraft av sin rulle. Jämfört med sina föregångare är LT-rullarna mindre och lättare, men linkapaciteten, bromskraften och huvudhjulets storlek är som förut eller till och med större.
• Air Rotor– Det nya materialet gör rotorn lättare och starkare. Den innovativa rotorkonstruktionen minskar rullens totalvikt och vridkraften som rullen utsätts för. Air Rotor är mer balanserad vilket minskar friktionen och gör vevningen jämn
• ATD drag – Daiwa ATD-bromssystemet, det vill säga Automatic Tournament Drag, ger till skillnad från många andra bromsar en mycket jämn bromskraft genom hela bromsningen. Detta minskar belastningen på linan redan från fiskens första hugg.
• Carbon Light Body - Extremt starkt kolbaserat kompositmaterial som är lättare och hållbarare än vanlig grafit och inte rostar som metall.
• Tough Digigear – Nya generationens Digigear-maskineri är 50 % starkare än sin föregångare.

D=Deep spool, djup spole
C=Compact body, kompakt kropp

Daiwa Regal LT haspelrulle 1000 finns i kategorin Fiske - Rullar - Haspelrullar. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…