HK Varma Taimen 13 cm wobbler TK13102

179 kr
I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

HK Varma Taimen (Öring) har hört till Finlands populäraste öringswobbler i många år. Populariteten har varit orubblig och fångsterna talar för sig själva!

Taimen är inte bara en wobbler för öringfiske utan passar också utmärkt för göstrolling och fiske av insjölax. Den simmar ivrigt sökande och oregelbundet. Tillverkad i balsa, med högklassiga krokar och betesöglor. Draghastighet 2,5km/h-6km/h, simdjup cirka 1,5m. Utrustad med högklassiga VMC-krokar.

HK VARMA-wobblern är handgjord och avsedd för dragrodd och motortrolling. Den föddes år 1994. Utvecklingen av betet började ett par år tidigare. HK VARMA tillverkas i Norra Karelen i byn Lehmo nära Joensuu. ”Här har jag rena och mångsidiga vatten att testa mina produkter i”, säger tillverkaren Hannu Kesonen. ”I utvecklingen satsade jag särskilt på att wobblern skulle simma känsligt och på dess ljud”, fortsätter han.

HK Varma Taimen 13 cm wobbler TK13102 finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Wobblers. HK Varma är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…