HK Varma XL Kalkkaro 17 cm djupgående wobbler XLKS17228

199 kr
I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

HK Varma Kalkkaro har i många år varit en av Finlands populäraste wobbler för gös- och gäddtrolling. Nu har Kalkkaro-familjen fått tillökning med en ny större djupgående XL Kalkkaro! Nya XL Kalkkaro avviker från den gamla 17cm djupgående modellen genom sin lite tjockare kropp och en uppdaterad haksked. Supereffektiv wobbler särskilt för trollingfiske av gös och gädda! Använd som dragare vid dubbelbete eller ensamt. XL Kalkkaro är utrustad med högklassiga VMC-krokar.

HK Varma-wobblern är handgjord och avsedd för dragrodd och motortrolling. Den föddes år 1994. Utvecklingen av betet började ett par år tidigare. HK Varma tillverkas i Norra Karelen i byn Lehmo nära Joensuu. ”Här har jag rena och mångsidiga vatten att testa mina produkter i”, säger tillverkaren Hannu Kesonen. ”I utvecklingen satsade jag särskilt på att wobblern skulle simma känsligt och på dess ljud”, fortsätter han.

HK Varma XL Kalkkaro 17 cm djupgående wobbler XLKS17228 finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Wobblers. HK Varma är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…