Jenna Vaaput M140S 14 cm vaappu Ladykiiski

I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Jenna Vaaput-familjens djupdykande 140 mm långa gös- och gäddwobbler som ibland kan överraska fiskaren med en stor abborre. Detta bete som provfiskats och trimmats i bassäng är tillverkat med finsk yrkesskicklighet som handarbete i Tammela kommun i hjärtat av Egentliga Tavastland. Wobblern är ett konststycke som tagits fram av erfarna tävlingsfiskare genom tålmodigt utvecklande, testande och provfiskande. Det bästa som finns på marknaden!
Betets gång är rak och mjukt ”slående”. Med rak gång möjliggörs snabbare draghastigheter, vilket är rena dynamiten för gösar och gädor. Den rekommenderade draghastigheten är 2,0 - 6,0 km/h. Betet dyker med en draghastighet på 4-5km/h och 30 meters lina till cirka 3,5 meters djup. Genom att släppa ut mindre lina får man betet att gå grundare så att man kan fiska också i grundare vatten.
M140S är ett utmärkt val som drag för trolling med dubblar. Passar även för dragning som singel.
Jenna Vaaput-wobblerna tillverkas som handarbete av Joonas Niskanen, som har gedigen erfarenhet och är en välkänd trollingfiskare och wobblertillverkare.
• Målfiskar: gös, gädda
• Rekommenderad draghastighet: 2,0-6,0km/h
• Simdjup: 1,5-3,7 meter
• Kvalitetskrokar, BKK Black Nickel storlek 4
• Varje wobbler har provfiskats
• Tillverkas för hand i Finland

Jenna Vaaput M140S 14 cm vaappu Ladykiiski finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Wobblers. Jenna Vaaput är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…