Kuusamo Santeri Solo Deep 11 cm wobbler Raidaton Ahven UV

I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Kuusamo Santeri Solo Deep är en modifierad version av den traditionella medelstora Santeri. Den större sadelformade hakskeden får den här wobblern att gå ner till 3,5–4 meters djup vid trolling, vilket ofta kan behövas när gösen är i mellanvattnet. En trekrok med lekande garanterar en bra krokning och att fisken hålls kvar på kroken. En fenflik baktill utgör en extra stjärtfensaktig lockelse.
Santeri har bevisat sin effektivitet särskilt i göstrolling. När gösen går i mellanvattnet behöver wobblern simma djupare och den stora sadelformade haklappen gör att wobblern snabbt dyker ner till sitt simdjup. Den optimala trollingfarten är 3–4 km/h, men wobblern simmar bra också i andra hastigheter. Trekroken med lekande på magsidan garanterar en bra krokning och att fisken inte lossnar under drillningen. Fenfliken baktill imiterar en stjärtfenas rörelser och får wobblern att simma lite mer sökande. Färgerna är planerade särskilt för göstrolling, men Santeri Solo Deep fungerar också på abborre och gädda i såväl troling som kastfiske.
MUIKKU UV: Ettan bland naturliga färger och många trollingfiskares favorit. Färgen som imiterar siklöja, löja och andra vanliga bytesfiskar fungerar alltid.
FT UV: En av de viktigaste färgerna i gösfiskarens sortiment. En bra färg att börja med i många situationer, men särskilt bra i lite grumligt eller grönaktigt vatten. RAIDATON AHVEN UV: Gösarna gillar den här färgen som imiterar abborrens. När både naturliga färger och retfärger drar blankt kan den här ”best of both worlds”-färgen rädda dagen.
LUUVALO UV: Gösfiskarens säkra kort. En vit huvudfärg är ofta ett säkert kort i lite grumliga gös- och abborrvatten. Den klarröda magen utgör en effektiv kontrast och glittret ger extra synlighet.
PINK LADY UV: En riktig joker i Insjöfinlands gösvatten. Framträder och smälter in samtidigt. Effektiv färg i kvällsdunkel.
SAVUAMBULANSSI UV: Legendarisk kombo med orange och röd och svart kontrastnät. Alltid ett bra alternativ i grumligt vatten.
ROADKILL UV: Denna kombination av blekblå, vit och orange med svart nätmönster ser fantastisk ut i vattnet. Ser naturlig och lockande ut med tydliga kontraster.
Kuusamon Uistin Oy är Finlands största tillverkare av metalldrag.

Kuusamo Santeri Solo Deep 11 cm wobbler Raidaton Ahven UV finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Wobblers. Kuusamon Uistin är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…