Kuusamo Viikari 18 g spinnare Vamppi UV

I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Kuusamo Viikari är en helt ny spinnare från Kuusamon Uistin och det är verkligen ett precisionsbete för abborre, gös och asp! Denna spinnare av vismut och ten är långkastad, sjunker snabbt och är ett utmärkt alternativ till jiggar när du fiskar abborre, gös och asp. Spinnaren roterar livligt redan vid långsam invevning och betets sökande rörelser passar bra för fiske nära botten. Betet är mycket tungt i förhållande till sin storlek och går därför att kasta långt och sjunker snabbt. Det funkar bra också på djupa ställen ner till sju-åtta meter. Betet har en högklassig VMC-färgkrok som extra huggpunkt.

• OLIIVI UV: Ljus naturlig småfiskimitation särskilt för klara vatten. Oslagbar färg på ställen där abboren och gösen äter nors och löja.
• SINIPINKKI UV: Blåsilvrig småfiskimitation med rosa krydda som är speciellt bra i svala och klara vatten. Hur abborren och gösen äter varierar, men ofta kan rosa reta deras aptit.
• SINIORANSSI UV: En färg för klara och soliga dagar. Den varmt orangefärgade magen fungerar bra även i varma sommarvatten.
• AHVEN UV: Den här och den rödsvarta är oslagbara i bruna humushaltiga vatten. Den rödsvarta är särskilt bra i morgonens och kvällens dunkel, medan den abborrfärgade fiskar bra hela dagen också vid klart väder.
• TULITIIKERI UV: En av de viktigaste färgerna för den som fiskar abborre och gös av matstorlek. En bra färg att börja med i nästan alla omständigheter, men särskilt bra i lite grumligt eller grönaktigt vatten.
• PUNAMUSTA UV: Den rödsvarta färgen passar särskilt bra i bruna humushaltiga vatten och kvällsdunkel.
• MUIKKU UV: Naturlig grundfärg som fungerar i alla förhållanden. En standardfärg för abborrefiske.
• VAMPPI UV: Vit-rosa kontrastfärg som fungerar bra i grumliga vatten och i varma sommarvatten. Det klara silverbladet ökar synligheten.
• APPELSIINIKOLA UV: Orange-svart kontrastfärg har visat sig vara effektiv för abborre. Den kopparfärgade bladet avslutar det diskreta helhetsintrycket.
Kuusamon Uistin Oy är Finlands största tillverkare av metalldrag. Särskilt Professor och Räsänen är välkända Kuusamo-beten som uppskattas av fiskare jorden runt.

Kuusamo Viikari 18 g spinnare Vamppi UV finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Spin Tails. Kuusamon Uistin är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…