Kuusamo Vilkas 13 g blade bait Punahile UV

I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Kuusamo Vilkas blade bait tar vibrationerna till en ny nivå. Blyfria Vilkas är avsedd särskilt för kastfiske av abborre med snabbt tempo, men fungerar också i gös- och gäddfiske. De ovanligare asparna och ädelfiskarna hugger också girigt på den. Det här långkastade bladebait-betet har en hackande rörelse som tillsammans med den lätt roterande spinnaren väcker rovfiskarnas instinkter och får dem att hugga, särskilt i varma sommarvatten. Två fästhål gör att du kan välja ett grundare eller djupare simdjup. Om du vill kan du också byta spinnaren till en krok av lämplig storlek. En högklassig VMC-färgkrok fullbordar den här välfiskande helheten.
• Långkastat blyfritt spinnar-blade-bete
• Livfull, känslig och hackande rörelse – det främre hålet för traditionell djupare gång och det bakre för tätare gång i grunt vatten
• En speciell fenspinnare under betet maximerar vibrationerna och synligheten. Den roterar också när betet sjunker.
• Avsedd särskilt för fiske av abborre, gös, gädda, asp och ädelfiskar
• Högklassig vass VMC-färgkrok
PUNAHILE UV: Den främsta färgen för abborre och ädelfiskar. Särskilt effektiv när naturliga färger inte väcker fiskarnas intresse.
LUUVALO UV: Kombinationen av vit och klar fluorröd är nummer ett i gösvatten. Den benvita färgen ger bra synlighet i grumliga vatten och den klara magfärgen skapar en fin kontrast.
TERMINATOR UV: Den här naturliga fägen som imiterar krom är till sin fördel i klara vatten där abborren och gösen äter nors, löja och siklöja.
TAPAS OLIVE UV: Den här och den rödsvarta är oslagbara i bruna humushaltiga vatten. Den rödsvarta är särskilt bra i morgonens och kvällens dunkel, medan den orangea fiskar bra hela dagen också vid klart väder.
SINIPINKKI UV: Blåsilvrig småfiskimitation med rosa krydda som är speciellt bra i svala och klara vatten. Hur abborren äter varierar, men ofta kan rosa reta deras aptit.
PUNAMUSTA UV: Den rödsvarta färgen passar särskilt bra i bruna humushaltiga vatten och i kvällsdunkel.
TULITIIKERI UV: En av de viktigaste färgerna i abborrfiskarens sortiment. En bra färg att börja med i nästan alla förhållanden, men särskilt bra i lite grumligt eller grönaktigt vatten.
Kuusamon Uistin Oy är Finlands största tillverkare av metalldrag.

Kuusamo Vilkas 13 g blade bait Punahile UV finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Blade Baits. Kuusamon Uistin är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…