Lowrance Active Imaging HD 3 in 1 anturi

6 329 kr
I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Upplev extremt exakt fiske med det nya högupplösningsekolodet Active ImagingHD 3-in-1. Du får de tydligaste bilderna av fiskar och undervattensstrukturer med Lowrance CHIRP-ekolodet, de högfrekventa (upp till 1.2 MHz) SideScan- och DownScan Imaging-funktionerna samt FishRevealDownScan-vyn. De hjälper dig att upptäcka fiskar under båten.

DownScan HD Imaging. Du får Lowrance CHIRP-ekolodets och DownScan Imaging-ekoteknikens bästa egenskaper på samma vy med Lowrances unika FishReveal DownScan-funktion, som underlättar urskiljandet av fiskar i deras gömställen på de ytterst exakta DownScan-bilderna.

SideScan HD Imaging. Perfekt för sökning av ställen där fiskar kan gömma sig på stora områden. Du kan täcka ett större område på kortare tid och se på ställen som är för grunda för din båt - till exempel bredvid stränder och bankar.

CHIRP Sonar. Du ser fiskar och bottenformer bättre med Lowrance CHIRP, som ger dig de bästa vyerna av enskilda fiskobjekt.

KOMPATIBILITET. Kräver en HDS Pro. Kompatibel även med HDS LIVE och Elite FS utrustade med en S3100-ekolodsmodul.

De viktigaste funktionerna:
• Högfrekvent 1.2 MHz SideScan- och DownScan Imaging-lodning ger väldigt tydliga bilder av fiskar och formationer
• Lowrance CHIRP – utmärkt tydlighet och objektseparation
• FishRevealDownScan-vyn gör det lätt att urskilja fiskar
• Stöder medelhöga och höga CHIRP-frekvenser (83/200 kHz) och 455/700/1000/1200 kHz
• Smart ekogivarkonstruktion som förbättrar signalen
• Direkt kompatibel med Lowrance HDS PRO samt med en S3100-modul med HDS LIVE, HDS Carbon och Elite FS

Lowrance Active Imaging HD 3 in 1 anturi finns i kategorin Båtelektronik - Ekolod och pimpelgivare. Lowrance är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…