Mikado Fishunter 3,5 cm jigg 8 st/pkt 350

22,91 kr 45,94 kr
I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Mikado Fishunter är välkänd bland jiggfiskare och inte utan orsak! Fishunter har tagit hem otaliga rekordfiskar! Nu finns den i en ny mindre stolek på 3,5 cm. Perfekt för abborre och när fisken äter trögt. Fungerar också i pimpel! Utrusta med mikrojiggskalle eller pimpeljiggskalle och bered dig på häftiga hugg.

Legendariska Fishunter såg dagens ljus år 2006. Betet designades genom att kombinera jiggningens och kastfiskets bästa sidor. Resultatet var en fiskjigg i helt nytt material. Gummiblandningen är extra stark och töjbar. Tack vare den nya designen är jiggen ovanligt aggressiv, till och med när den sjunker! Den nya dynamiken, den tjockare och tyngre kroppen samt stjärtens stora areal skapar en väldigt kraftig hydroakustisk våg i vattnet. Fishunter väger dubbelt så mycket som vanliga jiggar av samma längd! Fiske i praktiken bekräftar Fishunters effektivitet. Prova och bli överraskad!

Mikado Fishunter 3,5 cm jigg 8 st/pkt 350 finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Jiggar och mikrojiggar. Mikado är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…