Ruthless Rods Pro Perch haspelspö

I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Ruthless Pro Series Perch är ett specialspö av toppkvalitet för abborrfiske som tar fiskenjutningen till en ny nivå. Den balanserade klingan är avsedd att maximera krokningseffekten. Efter krokningen följer den mjuka klingan abborrens snabba rörelser för att fisken ska hållas kvar så bra som möjligt. Rullfästet är 3D-format och gummibelagt för att sitta väl i handen och ge bästa möjliga grepp, även när det är vått. De patenterade Microwave-spöringarna ger maximala kastlängder genom sin minimala friktion. Handtagen är tillverkade i kolfiber för att minimera vikten. Ruthless Pro Series Perch-spöet är designat särskilt för abborrfiske med jigg, men lämpar sig också för kastfiske med hårda beten.

Ruthless Pro Series-spöna är designade av Joonas Väntti och byggda av de högklassigaste komponenterna från American Tackles spöfabrik. Varje detalj är avsedd att uppfylla den bästa standarden på sportfiskemarknaden, till både kvalitet och användarvänlighet.

Längd: 214 cm / 7 fot
Betesrekommendation: 4-17 g
Klinga: 2-delad
Klingans aktion: Lite Power / Fast Action

• High Pressure Mitsubishi-kolfiberklinga
• Keramiska Microwave Gunsmoke-spöringar
• Gummibelagt American Tackle G2 Apex Soft Touch-rullfäste
• Monocoque-kolfiberhandtag
Garanti: 1 år

Ruthless Rods Pro Perch haspelspö finns i kategorin Fiske - Spön - Haspelspön. Ruthless Fishing är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…