Simrad NSX 12 kombienhet med Active Imaging 3-in-1-givare

42 019 kr 43 162,68 kr
I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Simrads smarta NSX-kombienhet tar din upplevelse till en helt ny nivå!
Med ett innovativt modernt användargränssnitt, effektiva navigeringsegenskaper och C-MAP-stöd ser du allting bättre. Till NSX egenskaper hör integrerat ekolod och fullt stöd för radar- och autopilotsystem. Tack vare en praktisk installationsguide tar du enheten i bruk i en handvändning. Och sedan är det bara att välja ditt följande äventyr.

Ny intuitiv pekskärmsupplevelse och innovativa skärmstorlekar
NSX erbjuder ett tydligt och enkelt gränssnitt och ytterst tydliga bilder som tillsammans lyfter upplevelsen till en helt ny nivå.

Alla NSX-funktioner är lätta att använda och skärmen kan anpassas med dra-och-släpp-funktion. Instrumentfältet är också helt anpassbart och dag- och nattlägena har förbättrats. Den klara SolarMAX IPS-pekskärmen ger kristallklara bilder av sjökort, strukturer och bottenformer. Skärmen kan betraktas ur vilken vinkel som helst, även i direkt solljus och med polariserade glasögon.

Effektiva C-MAP-navigeringsegenskaper
C-MAP DISCOVER X- och REVEAL X-sjökorten är optimerade för havsbruk och presenteras intuitivt och med alla nya uppdateringar. C-MAP-sjökort inkluderar kompletta vektorsjökort med anpassad djupskuggning och detaljerad djupdata som visar exakta konturlinjer ner till en detaljnivå på en fot.

Med Simrads snabbaste Autorouting någonsin och prognoser för tidvatten och strömmar kan du planera och dra upp rutter bättre. Sjökortet har dessutom en ny funktion som med en enda knapptryckning ger dig information om bl.a. lägen, intressanta ställen och tidvatten.

Utvidga ditt system med framstående Simrad-teknik
Upptäck faror med HALO-pulskompressionsradar, håll kursen med autopilotsystem och använd olika integrerade ekolod. Du får högupplösta bilder under och på sidan av båten med Active Imaging, CHIRP-ekolod, SideScan/DownScan Imaging och FishReveal. Du kan till och med söka på större djup med en av de många kompatibla 1 kW ekogivarna.

Livet på sjön har aldrig förr varit så här enkelt
Installationsguiden, en Simrad-app och andra praktiska egenskaper hjälper dig komma igång i ett huj. Installationsguiden med instruktioner steg för steg hjälper dig göra de behövliga inställningarna snabbt och Simrad-appen ger dig annan praktisk hjälp. Hit hör bl.a. enkla programuppdateringar, reseplanering på land och till sjöss, gemensam sjökortsvisning på alla plattformar samt enkel överföring av data, även rutter och waypoints.

NSX praktiska egenskaper
• Växla mellan funnktioner med ett knapptryck. Används via aktivitetsfältet som alltid syns - du behöver alltså inte gå via startskärmen
• Alla sjökortsinställningar (även avancerade funktioner) kan nås med ett knapptryck direkt från sjökortsskärmen
• Byt till helskärmsläge från vilket som helst delat skärmläge med ett tryck
• Kartinspektion - välj ett objekt på kartan, till exempel en hamn eller boj, och få mer information om det, t.ex. en exakt beskrivning, öppettider och tjänster
• Med en orienteringsknapp kan du växla mellan nord upp, kurs upp och bäring upp
• Med appen Waypoints och rutter kan du hantera dina waypoints och rutter. Ordna enligt läge och filtrera på olika sätt (t.ex. senaste, alfabetiskt o.s.v.) och exporetera en eller flera waypoints
• Enkla programuppdateringar och enkel dataöverföring
• Ta systemet i bruk på nolltid
• Enkel bestämning av enheter. Lättförståeliga uppmaningar och inställningsjusteringar gör processen enkel

Förpackningen innehåller:
•Simrad NSX-kombienhet med 12 tums skärm
• Apparatur
• Active Imaging 3-in-1-givare
• Till NSX-serien passar endast C-map X-seriens sjökort

Simrad NSX 12 kombienhet med Active Imaging 3-in-1-givare finns i kategorin Båtelektronik - Kombienheter. Simrad är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…