Sufix Matrix Pro 135 m orange flätlina 0,35mm

138,04 kr 228,30 kr
I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Sufix Matrix Pro - en testvinnare!
Erä-tidskriftens lintest 11/2006: SUFIX MATRIX PRO Håller bäst vad den lovar. Testets bästa brotthållfasthet.
Eräs rekommendation: Utmärkt val för trollingfiskare och kastfiskare som uppskattar draghållfasthet, känslighet och exceptionell krokningsförmåga.
Sufix Matrix Pro är en unik högpresterande lina som erbjuder alla de egenskaper fiskare efterfrågar: hållbarhet, enkel hantering, nästan obefintlig töjning och enkel kastbarhet. En speciell matrisflätprocess producerar en rundare lina vars prestanda är avsevärt bättre än traditionella platta linor. En rundare lina möjliggör smidigare kast och därmed förbättrar dina kastlängder och precision. Linan är tillverkad av 100% HMPE-fibrer, vilket garanterar den bästa möjliga hållbarheten och förhållandet mellan styrka och diameter samt hög känslighet och snabb krokning. Matrix Pro är skyddad med PE WaxShield, vilket ökar dess styrka och slitstyrka. En robust lina för stora beten och stora fiskar. Om du siktar på gädda eller gös, prova denna lina.
• Hållbar lina som vunnit Erä-tidskriftens test
• Nästan töjningsfri, enkel att hantera och kasta
• Tål användning och slitage
• Högeffektiv flätlina (100% HMPE) med PE WaxShield-beläggning
• Rund profil
Du kan lita på Sufix-linor!
Sufix är ett av de största linhusen i världen. Den 35 år långa erfarenheten märks i produktionen och testmetoderna. Sufix anger på linförpackningarna den draghållfasthet som mätts som medeltal i laboratorietester samt den verkliga uppmätta tjockleken. Sufix testar linans olika parametrar (draghållfasthet, tjocklek, knutstyrka, m.m.) med stickprov ur varje produktionssats. Därför kan du lita på Sufix-kvaliteten antingen du väljer en monofil lina eller en flätlina, i vilken prisklass som helst. Flätlinorna tillverkan i Taiwan.
Erä-tidskriftens lintest-vinnare 3/2018 och 11/2006, finskt IGFA-godkänt världsrekord 2009!

Sufix Matrix Pro 135 m orange flätlina 0,35mm finns i kategorin Fiske - Linor - Flätlinor. Sufix är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…