Svartzonker Squarepusher 14 cm jerkbait C21 Nors

I lager    Affiliate-länk till Happy Angler

Svartzonker Sweden är ett varumärke specialiserat på Claes Svartzonker Claessons högklassiga produkter, avsedda särskilt för gäddfiske. Produkterna, som till exempel McRubber-betena, har i Norden uppnått nästan kultnivå.

Svartzonker Squarepusher-jerkens rötter går tillbaka till året 2007. Nu har Squarepusher fötts på nytt tack vare Svartzonker! Den gillas bevisligen av gäddor. Squarepusher sjunker långsamt och med bara invevning simmar den i en vid S-kurva. Genom att hjälpa till med rullen eller spöet får man den att gå mångsidigare, till exempel glida åt sidorna. Med den här jerken kan du fiska långsamt och exakt eller snabbare över ett större område. Fantastiska välfiskande färger som är välkända från andra Svartzonker-beten!

Squarepusher är tillverkad av mycket hållbar formpressad ABS-plast, som garanterat håller gäddornas tuffa tag. Jerken har högklassiga VMC-krokar med smidda fjäderringar.

Svartzonker Squarepusher 14 cm jerkbait C21 Nors finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Jerkbaits. Svartzonker är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…